Lice’de belediye personeline iftar

Diyarbakır’ın Lice Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından belediye personeline iftar programı düzenlendi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Evlice, Belediye personelleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Lice Belediye personeli iftar programında bir araya geldi. Lice Belediyesince düzenlenen iftar programına Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Evlice, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

Davetlileri karşılayan Başkan Evlice, daha sonra ise personeli ile iftar yaptı. Programda konuşma yapan Başkan Muhammed Evlice;

“Allah’ın rahmet ve bereketinin kullarına bol bol ihsan edildiği bu mübarek günlerde siz değerli çalışanlarımızla bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Göreve geldiğimiz günden itibaren siz değerli personelimizle çok önemli çalışmalara imza attık. İlçemizi daha güzel ve modern yapmak, mahallelerde hayatı kolaylaştıracak hizmetler vermek için hep birlikte gece gündüz demeden büyük bir dayanışma örneği ve özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Allah’ın rahmet ve bereketinin kullarına bol bol ihsan edildiği bu mübarek günlerin memleketimizde hoşgörü, yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesi, bolluk bereket ve huzur getirmesi dilerim” dedi.

Lice Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Evlice, iftar programına katılan personelle sohbet ederek programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.